Ekotok

Firma EKOTOK osnovna je 2009. godine i od osnivanja se bavi filtriranjem, prečišćavanjem i poboljšanjem vode. Naša rešenja obuhvataju sisteme različite namene: od malih uređaja filtraciju vode u domažinstvu za domaćinstvo, do velikih sistema za fabrike vode.

Zajedničko svim tim sistemima je da predstavljaju vrhunska rešenja za vaše konkretne probleme. Svako rešenje bira se i podešava po konkretnom zahtevu klijenta.

Ekotok nudi komletnu uslugu: od analize vode i projektovanja sistema za obradu vode, preko odabira komponenti, ugradnje, podešavanja, pa do redovnog održavanja i distribucije potrošnog materijala.

Naš cilj je dugoročno partnerstvo koje se trudimo da ostvarimo poštenim odnosim prema poslu i klijentima. Svakom poslu i pojedinačnom zadatku prilazimo maksimalno profesionalno i posvećeno o čemu mogu da posvedoče brojni zadovljni klijenti sa naše liste referenci.

Ukoliko imate problem sa kvalitetom vode u kući ili u procesu proizvodnje, pozovite nas. Biće nam zadovoljstvo da vam ponudimo neko od naših rešenja.

 

Mehanički filteri

Mehanički filter

Mehaničkim filterima u domaćinstvu, osim mutne vode, rešavamo se i nevidljivih nečistoća.

Zaboravite na mutnu vodu, pesak u difuzerima i milj u bojleru.

Omekšivač vode

Omekšivač

O šteti koju kamenac izaziva na veš mašinama, bojlerima i drugim uređajima verovatno znate sve iz raznih reklama.

Naše rešenje, po veoma pristupačnoj ceni omogućava da kamenac ni ne dođe do vaših uređaja.