Ekotok

Firma EKOTOK osnovna je 2009. godine i od osnivanja se bavi filtriranjem, prečišćavanjem i poboljšanjem kvaliteta vode. Naša rešenja obuhvataju sisteme različite namene: od malih uređaja za filtraciju vode u domaćinstvu, do velikih industrijskih sistema. Zajedničko svim tim sistemima je da predstavljaju vrhunska rešenja za vaše konkretne probleme. Svako rešenje bira se i podešava po konkretnom zahtevu klijenta.

Ekotok nudi komletnu uslugu: od analize vode i projektovanja sistema za pripremu vode, preko odabira komponenti, ugradnje, podešavanja, pa do redovnog održavanja i distribucije potrošnog materijala.

Naš cilj je dugoročno partnerstvo koje se trudimo da ostvarimo odgovornim odnosom prema poslu i klijentima. Svakom poslu i pojedinačnom zadatku prilazimo maksimalno profesionalno i posvećeno o čemu mogu da posvedoče brojni zadovljni klijenti sa naše liste referenci.

Ukoliko imate problem sa kvalitetom vode u kući ili u procesu proizvodnje, pozovite nas. Biće nam zadovoljstvo da vam ponudimo neko od naših rešenja.

Uređaj „Merlin“

INDUSTRIJA

Demineralizator

Demineralizator je uređaj koji se sastoji od dve filterske kolone - katjonske i anjonske sa filterskom ispunom koja otlanja minerale iz vode.

 

DOMAĆINSTVO

Uređaj ''Merlin''

Merlin je uređaj kompaktne konstrukcije i velikog kapaciteta, što ga dovodi u sam vrh uređaja za tretman vode za piće.

Mehanički filteri

 

Deferizator

 Deferizator je uređaj koji služi za uklanjanje gvožđa iz vode. Kontrola rada filtera može biti manuelna i automatska

 

 

Mehanički filteri

Mehanički filter

Mehaničkim filterima u domaćinstvu, osim mutne vode, rešavamo se i nevidljivih nečistoća.

Zaboravite na mutnu vodu, pesak u difuzerima i milj u bojleru.

Omekšivač vode

 

RO sistemi

 Membranska filtracija je tehnologija koja omogućava da se primenom procesa reverzne osmoze uklone minerali i bakterije iz vode.

  

 

Omekšivač vode

Omekšivač

O šteti koju kamenac izaziva na veš mašinama, bojlerima i drugim uređajima verovatno znate sve iz raznih reklama.

Naše rešenje, po veoma pristupačnoj ceni omogućava da kamenac ni ne dođe do vaših uređaja.